Ruilen en retourneren

 Heb je iets besteld maar is het toch niet helemaal wat je gehoopt had? Dan mag je je product binnen 14dagen retourneren. Retourkosten worden niet door ons vergoed, mits je een product hebt ontvangen dat defect of beschadigd is.  

DEFECT OF BESCHADIGD PRODUCT ONTVANGEN: 

Mocht het zo zijn dat je een defect of beschadigd product hebt ontvangen dan dien je dit binnen 24 na ontvangst aan ons te melden. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar: huisjenr65@gmail.com. We vragen je om duidelijke foto’s mee te sturen van het beschadigde/defecte artikel zodat wij het product kunnen beoordelen. 


Ook vragen we je om de de volgende punten te vermelden in je e-mail. 

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Rekeningnummer
Factuur/bestel nummer
Retour gestuurde artikellen:
Totale bedrag €
Reden van retour

 

RETOURNEREN: 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via huisjenr65@gmail.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.